×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Informatii Publice


20 Martie
Postat de: voicesti
Hits: 216

Primăria comunei Voiceşti

Organizează în data de 10.04.2019 , ora 11:30, la sediul Primăriei Voiceşti - sala de şedinţă, licitaţie publică pentru închirierera unui teren în suprafaţa de 6773 mp, aflat în proprietatea comunei Voiceşti – Domeniu privat al comunei Voiceşti , înscris în CF nr 35319. Preţul de pornire al licitaţiei- 500 lei /an. Taxa de participare la licitaţie este de 50 lei Garanţia de participare la licitaţie este de 10% din valoarea chiriei , respectiv 50 lei.

Citeste mai mult
20 Martie
Postat de: voicesti
Hits: 178

Primăria comunei Voiceşti

Organizează licitaţie publică în data de 12.04.2019 ora 12 pentru închirierea unui imobil aparţinând domeniului privat al localităţii Voiceşti ,în vederea desfăsurării activităţii medicului veterinar.

Citeste mai mult
20 Martie
Postat de: voicesti
Hits: 209

Primăria comunei Voiceşti

Organizează licitaţie publică în data de 11.04.2019 ora 12 pentru închirierea spaţiului în suprafaţă 252 mp ,teren aparţinând domeniului privat al localităţii Voiceşti ,în vederea amplasării unui turn cu echipamente şi instalaţii pentru servicii telecomunicaţii. Preţul de pornire al licitaţiei este de 4500 lei/an.

Citeste mai mult
11 Ianuarie
Postat de: voicesti
Hits: 232

ANUNŢ NEGOCIERE DIRECTĂ

Informaţii generale privind obiectul închirierii: spaţiu în suprafaţa utilă de 383 mp teren aparţinând domeniului privat al localităţii Voiceşti ,în vederea amplasării unui turn cu echipamente şi instalaţii pentru servicii telecomunicaţii.

Citeste mai mult
06 Decembrie
Postat de: voicesti
Hits: 241

Primăria comunei Voicești

Organizează concurs în vederea ocupării funcției publice vacante de referent, clasa III, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului administrare domeniu public și privat –Primăria Voicești, județul Vâlcea;
-dosarele se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial ; -proba scrisă va avea loc în data de 09.01.2019, ora 11.00;
-interviul va avea loc în data de 11.01.2019, ora 11.00;
Condiţiile de participare
studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 6 luni.

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 3--   Anterioara pagina     Ultima pagina