Primarul Comunei Voicesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit. 

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Voiceşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei Voicesti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 27589      Dupa ip: 7218      Ultima acesare : 2020-07-12 14:52:48  

20 Martie
Postat de: voicesti
Hits: 200

Primăria comunei Voiceşti

Organizează în data de 10.04.2019 , ora 11:30, la sediul Primăriei Voiceşti - sala de şedinţă, licitaţie publică pentru închirierera unui teren în suprafaţa de 6773 mp, aflat în proprietatea comunei Voiceşti – Domeniu privat al comunei Voiceşti , înscris în CF nr 35319. Preţul de pornire al licitaţiei- 500 lei /an. Taxa de participare la licitaţie este de 50 lei Garanţia de participare la licitaţie este de 10% din valoarea chiriei , respectiv 50 lei.

Citeste mai mult

20 Martie
Postat de: voicesti
Hits: 166

Primăria comunei Voiceşti

Organizează licitaţie publică în data de 12.04.2019 ora 12 pentru închirierea unui imobil aparţinând domeniului privat al localităţii Voiceşti ,în vederea desfăsurării activităţii medicului veterinar.

Citeste mai mult

20 Martie
Postat de: voicesti
Hits: 197

Primăria comunei Voiceşti

Organizează licitaţie publică în data de 11.04.2019 ora 12 pentru închirierea spaţiului în suprafaţă 252 mp ,teren aparţinând domeniului privat al localităţii Voiceşti ,în vederea amplasării unui turn cu echipamente şi instalaţii pentru servicii telecomunicaţii. Preţul de pornire al licitaţiei este de 4500 lei/an.

Citeste mai mult

11 Ianuarie
Postat de: voicesti
Hits: 215

ANUNŢ NEGOCIERE DIRECTĂ

Informaţii generale privind obiectul închirierii: spaţiu în suprafaţa utilă de 383 mp teren aparţinând domeniului privat al localităţii Voiceşti ,în vederea amplasării unui turn cu echipamente şi instalaţii pentru servicii telecomunicaţii.

Citeste mai mult

06 Decembrie
Postat de: voicesti
Hits: 229

Primăria comunei Voicești

Organizează concurs în vederea ocupării funcției publice vacante de referent, clasa III, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului administrare domeniu public și privat –Primăria Voicești, județul Vâlcea;
-dosarele se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial ; -proba scrisă va avea loc în data de 09.01.2019, ora 11.00;
-interviul va avea loc în data de 11.01.2019, ora 11.00;
Condiţiile de participare
studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 6 luni.

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Voicesti