Primarul Comunei Voicesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

Primăria Voicești Jud. Vâlcea.  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Informaţii Primăria Comunei Voicesti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 11583      Dupa ip: 2949      Ultima acesare : 2018-11-17 23:44:31  

01 Noiembrie
Postat de: voicesti
Hits: 10

Primăria comunei Voicești

Din județul Vâlcea , cu sediul în comuna Voicești , organizează în data de 26.11.2018 , ora 10,00, concurs de recrutare, pentru ocuparea postului vacant de: deservent tractor .

Citeste mai mult

29 Octombrie
Postat de:
Hits: 11

Primăria comunei Voicești

Primăria comunei Voicești , județul Vâlcea , cod fiscal 2573993 , cu sediul în comuna Voicești , județul Vâlcea organizează licitație publică în data de 19.11.2018 ora 12 pentru închirierea spațiului în suprafată 383 mp ,teren apartinând domeniului privat al localității Voicești ,în vederea amplasării unui turn cu echipamente și instalații pentru servicii telecomunicații.

Citeste mai mult

25 Septembrie
Postat de: voicesti
Hits: 21

ANUNȚ LICITAȚIE

Primariă comunei Voicești , județul Vâlcea , cod fiscal 2573993 , cu sediul în comuna Voicești , județul Vălcea organizează licitație publică în data de 17.10.2018 ora 12 pentru vânzarea suprafeței de 9720 mp teren intravilan și a construcției în suprafața de 781 mp situat în Sat Voicești , Com. Voicești , Jud. VÂLCEA ,aparținand domeniului privat al Comunei VOICEȘTI identificat conform Carte Funciară nr.35326 sub nr. cadastral 35326 în Tarla 8, Parcela 97, Lot.8, .

Citeste mai mult

25 Septembrie
Postat de: voicesti
Hits: 16

ANUNȚ LICITAȚIE

Primariă comunei Voicești , județul Vâlcea , cod fiscal 2573993 , cu sediul în comuna Voicești , județul Vâlcea organizează licitație publică în data de 19.10.2018 ora 12 pentru închirierea spațiului în suprafața 383 mp ,teren aparținând domeniului privat al localității Voicești ,în vederea amplasării unui turn cu echipamente și instalații pentru servicii telecomunicații.

Citeste mai mult

14 Septembrie
Postat de: voicesti
Hits: 24

Deschiderea contului unic Sume

Încasate pentru bugetul local în contul unic în curs de distribuire la Trezoreria Municipiului Dragașani.

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 2--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2017 Primăria Comunei Voicesti